Ice Warriors

Menneellä viikolla tihkui julkisuuteen tietoa, että lokakuun 2. päivä otellaan Espoon Barona Areenalla Ice Warriors -niminen "jäällä tuotettava kamppailutapahtuma". Eli suomeksi sanottuna, kahdeksan jääkiekkotappelijaa Kanadasta, Suomesta ja USA:sta mittelee turnausmuotoisesti rahapalkinnoista ja The Ice Warrior -tittelistä. Espoon tapahtuma lienee luonteeltaan hyvin samantyyppinen, kuin elokuussa 2005 Kanadassa järjestetty "Battle of the Hockey Enforcers" -tapahtuma.

Torstaina 19.8 julkistettiin mm. tapahtuman tuomarit sekä ottelijat. Ainakin kaukalotappeluiden ystävien näkövinkkelistä sekä tuomaristosta että ottelijoista löytyy monta mielenkiintoista nimeä.

Turnauksen kolmehenkinen tuomaristo koostuu urallaan omanlaisinaan roolipelaajina toimineista Esa Tikkasesta ja Sami Heleniuksesta, sekä entisestä MMA -ottelijasta, kamppailu-urheilun monitoimimiehestä ja Fightsport -lehden omistasta Jan Tilleksestä.

Turnauksen ottelijat ovat seitsemän kovamaineista pohjois-amerikkalaista alasarjatappelijaa sekä Suomen Pasi Nielikäinen. Kovaan seuraan on "Nivalan Cowboy" päässyt, kun tarkastellaan osallistujalistaa kokonaisuudessaan:

Pasi Nielikäinen

Sean McMorrow

Triston Manson

Justin Schmit

Jason Bone

Derek Parker

David Segal

Kurtis Swanson


Tapahtuman ennakkotraileri:


Vanha uutiskatsaus vuoden 2005 tapahtumasta:


Nyrkkiä Leukaperiin -sivusto seuraa mielenkiinnolla, millaista keskustelua tapahtuma tulee herättämään. Jo nyt osa kamppailu- ja kiekkoväestä on ehtinyt tuomitsemaan tapahtuman täydeksi pelleilyksi ja väkivaltaviihteeksi, kun taas osa pitää tapahtumaa mielenkiintoisena ja täysin mihin muuhun kamppailulajiin verrattavana kamppailutapahtumana.

Lisäinfoa tapahtumasta: www.icewarriors.fi